Kenalan

Ahad, Januari 24, 2010

Lucu & Sensasi 1 : Dapat cuti kerana digigit kucing

Laporan terkini untuk hari ini... seekor kucing terlepas didapati amat merbahaya untuk keselamatan orang awam.. dan sedang diusahakan untuk ditangkap semula. Haiwan liar ini telah mengkekoh tangan seorang lelaki yang cuba menangkap dan memulangkannya kepada tuannya...


Kecederaan serius itu menyebabkan mangsa telah dibawa ke unit kecemasan HSZ K.Terengganu. Dan mendapat rawatan segera daripada doktor pakar di sana (he.. he.. he..) Di wad tersebut.. tangan mangsa telah dikerjakan secukupnya oleh jururawat yang bertugas. Terima kasih diucapkan kepada doktor dan jururawat yang comel lotel itu... hilang sakit sekejapp..

Berikut adalah gambaran kecederaan tersebut yang akhirnya menyebabkan mangsa diberikan suntikan yang sama waktu dengannya.


Kesan gigitan yang menyebabkan jari telunjuk mangsa tidak dapat digerakkan.Kesan cengkaman kucinnn.. yang menyebabkan mangsa tidak dapat tido malam
kerana bengkak dan berdengyut2 Kerkohan dan cengkaman yang menembusi urat darah dan hampir sampai ke tulang

Setelah ditemuduga, mangsa menjelaskan moral yang diperolehi daripada kejadian tersebut ialah seronoknya dapat cuti kerana kucing gigit Sebab mangsa amat sukar dan tidak suka ambil cuti.. (sambil mengeleng-elengkan kepala)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan